Konya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof.Dr.Mehmet KOÇ Hastanemizi ziyaret etti.
07 Kasım 2019

Konya Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız eşliğinde 15 Ekim 2019 tarihinde Emirgazi İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak hastaları ziyaret etti.

Emirgazi İlçe Devlet Hastanesinde sunulan sağlık hizmetleri hakkında İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç’dan bilgi alan Vali Toprak, hastalarla da sohbet ederek ‘Geçmiş olsun’ temennilerini iletti. Vali Toprak, hastanede verilen nitelikli sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Konya Valimizin hastanedeki incelemelerini tamamlayarak ayrılmasının ardından hastane ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunda görev yapan tüm çalışanlar ile bir araya gelen Prof. Dr. Koç, çalışanların istek, temenni ve şikayetlerini tek tek dinleyerek notlar aldı. Prof. Dr. Koç, hastanenin önemli ihtiyaçları arasında bulunan Röntgen cihazının da hastaneye kazandırıldığını vurgulayarak, Güneysınır ilçesinde artık 24 saat laboratuvar ve röntgen hizmetlerinin verileceğini söyledi.

İlçede bulunan sağlık tesislerinin ihtiyaçlarını belirlemek, buralarda görev yapan sağlık çalışanlarının dertlerini dinlemek ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün önerilerini iletme adına bu toplantıları yaptıklarını belirten Prof. Dr. Koç, “Çalışanlarımızın dertlerini dinlemeden, bire bir sorunlarına hakim olmadan başarılı olmamız mümkün değildir. Bizler, sizleri dinleyerek kurumlarımızın verimli çalışmasını sağlayabilir ve hizmet alan vatandaşlarımızı mutlu edebiliriz” dedi.

İl Sağlık Müdürü ve hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan sağlık çalışanları da toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

• 256839,1jpg.png
  • 256841,8jpg.png